Produktkategori
Kontakt oss

Shanghai skinne høy International Trade Co, Ltd

Legge til: rom 308, Nord Wanke kreative kvartal, No2000, Dongming Road, Pudong nye distrikt, Shanghai, Kina

Tel:86-21-66531378

Faks: 86-21-66531373

Epost:sales@ingredient4health.com

Service hotline
+86-21-66531378

Ert Protein isolere

Ert protein isolere er laget av høykvalitets ikke GMO erter eksportert fra Canada og USA. Arbeidsprosedyrer inkluderer skille, homogenisere, sterilisering og spray tørking. Det er gule og duftende med sterk ert smak og har over 80% protein og 18 aminosyrer og vitaminer...

Produktdetaljer

Produktnavn

Ert protein

Spesifikasjon

Protein≥80%

Pakke

20kgs/bag


Ert protein isolere er laget av høykvalitets ikke GMO erter eksportert fra Canada og USA. Arbeidsprosedyrer inkluderer skille, homogenisere, sterilisering og spray tørking. Det er gule og duftende med sterk ert smak og har over 80% protein og 18 aminosyrer andamp; vitaminer uten kolesterol. Det har god gelatinization og water-solubility inkludert dispersibility, stabilitet og oppløsning. Ert Protein er laget av høykvalitets ikke-GMO erter.
Arbeidsprosedyrer inkluderer skille, homogenisere, sterilisering og spray tørking.
Det er gule og duftende med sterk ert smak og har over 80% protein og 18 aminosyrer andamp; vitaminer uten kolesterol.

Funksjonen
1). Ert protein har veldig høy vann-holding og olje absorpsjonen egenskaper samt god gel danner eiendom, som kan brukes i hams og andre kjøttprodukter som tilsetningsstoff utmerket.
2). Ert protein har en viss grad av foamability og skum stabilitet, som kan delvis erstatte egg legges til nybakte kaker.
3). Ert protein har utmerket emulsifiability og emulsjonstabilitet, som kan brukes som emulgatorer for ulike typer matvarer; Ert protein kan raskt emulsify fett, for å forberede pølser med gode emulsifiability. Pølser gjort på denne måten er deilig med høy ernæringsmessige verdier.
4). Hvis lagt inn kjeks, kan ert protein forbedre smaken og styrke proteiner; i tillegg kan det bli utviklet til helsekost har forskjellige funksjoner.
5). Ert protein kan også brukes i mel produkter. For eksempel legge til ert peptid inn mel kan forbedre næringsverdi, intensitet og gluten styrke nudler og dermed forbedre utseendet og smaken av mel mat.
6). Erter brennevin. Teknologiske problemet at erter som inneholder en stor mengde proteiner (20%) og fett ikke kan være gjæret for å gjøre brennevin er lykkes taklet ved hjelp av bioteknologi. Denne typen brennevin er rik på ert protein, som ikke kan bare være absorberes av kroppen, men også forbedrer immun funksjon, demonstrere sin aktiv rolle i hemme oksidasjon, scavenging frie radikalene, senke blodtrykk, blod fett og kolesterol og motstå kreft, tretthet og aldring.
7). Når den brukes i kosmetikk, ert protein kan hemme elastase, beskytte elastin, forbedre hudens elastisitet, øke huden tetthet og stimulere syntesen av kollagen og elastin glycosaminoglycan (chondroitin sulfate).

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende ert protein isolere produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk ert protein isolat med rimelig pris fra oss.

Hot Tags: ert protein isolat, Kina, produsenter, leverandører, bulk
Beslektede produkter
Forespørsel
Online customer service
Online customer service system